Menu
Tablet menu

GMT Everytime

Fondat in anul 2003, boutique-ul noastru are ca principala activitate comercializarea de produse de birotica MONTBLANC si orologerie elvetiana, colectia de ceasuri oferita de noi incluzind brandurile TAG HEUER, LONGINES, REVUE THOMMEN, RADO, TISSOT, CALVIN KLEIN, MAURICE LACROIX, branduri de top in orologeria elvetiana.
TAG Heuer, referinţa pentru ceasuri sport şi cronografe de prestigiu după 1860, este astăzi a patra marcă de lux a orologeriei mondiale, beneficiind de o lungă tradiţie de inovaţii tehnologice pentru piese de precizie, care includ cronografele şi ceasurile etanşe. Astfel, TAG Heuer este de multă vreme strâns asociată cu lumea competitiei sportive, asigurând servicii de măsurare a timpului pentru jocuri olimpice, cupe mondiale de schi ale FIS, campionate de Formula 1 ale FIA, precum şi alte evenimente sportive internaţionale majore, şi aceasta deja de la inceputurile secolului 20.

Ceasuri Mont Blanc disponibile in magazinul GMT, complex Mario Plaza, Dorobanti, Bucuresti

Timp de peste 170 de ani, casa de ceasuri LONGINES a creeat modele de ceasuri care au la baza valorile sale esentiale: maiestria in orologerie, precizia si eleganta. Impreuna cu renumitii ambasadori, Audrey Hepburn, Humphrey Bogart si mai nou Andre Agassi si Steffi Graf, Longines a dus la perfectiune motto-ul casei “elegance is an attitude”.
RADO se caracterizeaza prin spirirul inovator, materialele hi-tech folosite transformand ceasul intr-o varitabila piesa a viitorului. Infiintata acum 40 de ani, Rado este marca ceasului indestructibil ce iese in evidenta printr-un aspect deosebit si finisaje ireprosabile.

Ceasuri elvetiene Tissot disponibile in magazinul GMT, complex Mario Plaza, Dorobanti, Bucuresti

In 1853 a fost creata marca . De atunci ceasurile elvetiene TISSOT au cucerit peste 146 de piete in toata lumea, raportul calitate-pret foarte echilibrat propulsand-o in una dintre cele mai bine primite si apreciate marci din magazinul nostru.
Raymond Weil este o marca noua in Romania, ea patrunzand pe piata noastra in anul 2006. Este o casa independenta cu un stil contemporan, dinamic, elegant, care este pozitionata in sectorul ceasurilor elvetiene de lux.
O alta latura a activitatii noastre o constituie comercializarea prestigiosului brand MONTBLANC, cunoscut de generatii ca producator de instrumente de scris rafinate, de cea mai inalta calitate. Existent de aproape 100 de ani, MONTBLANC retine atentia printr-o linie clasica, speciala, fiind recunoscut dintr-o singura privire.

telefon: 021.231.62.23

Related items

More in this category: Mario Bijuterii »
Login to post comments
back to top

Search

Style I Style II Style III