Menu
Tablet menu

Yankee Land

YANKEE LAND este distribuitor unic in Romania din 2007 pentru compania americana YANKEE CANDLE, lider mondial pe piata premium a produselor pentru parfumarea casei si masinii.
Din 2010 Yankee Land a devenit distribuitor unic si pentru compania JASON PRODUCTS din Noua Zeelanda, renumita pentru fabricarea celor mai reusite placematuri si costere, suporturi pentru farfurii si pahare.
In 2011 Yankee Land si-a largit portofoliul cu un brand exclusivist pentru barbati EDWIN JAGGER. Compania din Marea Britanie produce accesorii pentru barbierit, realizate manual, la ce mai inalt standard de calitate.
Din 2012 Yankee Land a devenit reprezentant oficial pentru companiile CLAYRE & EFF si CHURCHILL.
Compania Churchill din Marea Britanie a fost fondata in 1795, iar acum este unul dintre principalii producatori de produse din ceramica, vesela si accesorii pentru bucatarie.
Olandezii de la Claire & Eef reprezinta unul dintre marii producatori de accesorii si decoratiuni de casa din lume. Cu peste zece mii de produse actuala colectie de la Claire & Eef are drept scop transformarea casei intr-un camin cald si prietenos.
Toate produsele din portofoliul Yankee Land sunt comercializate printr-o retea de magazine partenere din intreaga tara.

telefon: 0741YANKEE (0741926533) 
http://www.yankeeland.ro
Facebook Yanhee Candle Romania 

More in this category: « Sarra Blu
Login to post comments
back to top

Search

Style I Style II Style III